![Pain blanc en cocotte Pain blanc en cocotte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2ba42b64db707820a32c14a789d6cdb5/Derivates/a412f017af750cddbfa5883f34e9693b5455b49f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g d'eau minérale
- 500 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 7350 kJ / 1730 kcal
- Białko
- 70 g
- Węglowodany
- 340 g
- Tłuszcz
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain de mie moelleux
4klst 15 min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain complet
16 Std.
Pain de seigle
4sa 10 dk
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Baguette tradition
15h 25min
Ficelle de pain
4j 5 menit
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Petits pains de seigle
12 Std.
Petits pains aux noix
4 godz. 30 min
Croissants au beurre
16 Std. 15 Min
Pain d'épeautre aux graines
6sa 10 dk