Brioche tressée

Brioche tressée

4.5 99 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 40 min
2 pièces

Składniki

  • de lait
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de farine T45, et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sucre en poudre
    60 g
  • de sel
    10 g
  • œufs dont 1 battu
    3
  • de beurre demi-sel en morceaux
    70 g
  • d'eau de fleur d'oranger
    2 c. à soupe
  • farine T45, pour fariner
  • de sucre en grains
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 1307 kcal / 5497 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 231 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...