Pains à burgers américains

Pains à burgers américains

4.6 406 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • de lait et 2 c. à soupe
    250 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de farine T65, et un peu pour fariner
    400 g
  • œuf
    1
  • de sucre en poudre
    20 g
  • de sel
    10 g
  • de beurre mou
    40 g
  • de graines de sésame
    2 c. à soupe
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 315 kcal / 1330 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 53 g
Węglowodany 307 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...