Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 7 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 660 g
- Kalorie
- 7150 kJ / 1694 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 304 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette tradition
15h 25min
Pâte à pizza
1小时
Pain de mie moelleux
4h 15min
Brioche tressée
14h 40min
Purée mousseline
40min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3u. 10min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Petits pains au lait et sucre perlé
3u. 25min
Brioche feuilletée tressée
17h 45min
Pains à burgers américains
3h 15 min
Brioche Nanterre
4h 15min