![Pâte à pizza italienne Pâte à pizza italienne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/570ae3acc51bd5a408130b8593086622/Derivates/8acfed60546767dcaf342bff9cf7f7b463289ab0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g d'eau minérale
- 5 g de levure boulangère sèche
- 400 g de farine T45, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 7 g de sel
- Wartości odżywcze
- na 660 g
- Kalorie
- 7150 kJ / 1694 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 304 g
- Tłuszcz
- 34 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia italienne
5h 10min
Briochettes aux pépites de chocolat
4 Std.
Brioche extra crémeuse
2h 15min
Brioche Nanterre
4h 15 min.
Brioche butchy à partager
3h 50min
Pâte à pizza
1 Std.
Brioche tressée
14h 40 phút
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25min
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Pains à burgers américains
3h 15min
Pain de mie moelleux
4h 15 min.