Petits pains au lait et sucre perlé

Petits pains au lait et sucre perlé

4.7 190 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
16 portions

Składniki

  • 15 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 200 g de lait et 2 c. à soupe
  • 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • 75 g de sucre en poudre
  • 2 œufs
  • 125 g de beurre ramolli, en morceaux
  • 8 c. à soupe de sucre en grains

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...