Petits pains au lait et sucre perlé

Petits pains au lait et sucre perlé

4.7 158 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
16 portions

Składniki

  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de lait et 2 c. à soupe
    200 g
  • de farine T45, et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    10 g
  • de sucre en poudre
    75 g
  • œufs
    2
  • de beurre ramolli, en morceaux
    125 g
  • de sucre en grains
    8 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 185 kcal / 776 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...