Filet mignon Douanier Rousseau

Filet mignon Douanier Rousseau

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • 200 g d'échalotes coupées en deux
  • 100 g de beurre
  • 1200 g de filets mignons de porc coupés en tranches (3 cm env.) (2 gros filets mignons)
  • 40 g d'huile d'olive
  • 100 g d'eau
  • 500 g d'alcool de poire type poiré
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 8 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 c. à café de moutarde
  • 4 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 400 g de fromage type Port-Salut®, coupé en tranches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 624.8 mg
Białko 48.3 g
Kalorie 2446.5 kJ / 588 kcal
Tłuszcz 40.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...