Rôti de veau à l'italienne

Rôti de veau à l'italienne

4.6 164 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • de tomates séchées à l'huile coupées en morceaux
    50 g
  • de mozzarella coupée en morceaux
    100 g
  • d'olives noires dénoyautées
    50 g
  • de rôti de veau
    600 g
  • de jambon d'Aoste ou de Parme
    6 tranches
  • d'eau
    600 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    600 g
  • de champignons de Paris blonds coupés en deux ou quatre
    500 g
  • de beurre
    10 g
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 557.8 kcal / 2337.3 kJ
Białko 48.5 g
Tłuszcz 27.5 g
Węglowodany 27.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Sód 1331.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...