Rôti de veau à l'italienne

Rôti de veau à l'italienne

4.6 171 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 50 g de tomates séchées à l'huile coupées en morceaux
  • 100 g de mozzarella coupée en morceaux
  • 50 g d'olives noires dénoyautées
  • 600 g de rôti de veau
  • 6 tranches de jambon d'Aoste ou de Parme
  • 600 g d'eau
  • 600 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 500 g de champignons de Paris blonds coupés en deux ou quatre
  • 10 g de beurre
  • 10 g d'huile d'olive
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1331.5 mg
Białko 48.5 g
Kalorie 2337.3 kJ / 557.8 kcal
Tłuszcz 27.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...