Rôti de porc farci au basilic

Rôti de porc farci au basilic

4.7 67 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • 60 g de tomates confites
  • 10 g de basilic frais
  • 130 g de fromage frais type St Môret®
  • 100 g de mozzarella à cuire, en morceaux
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 800 g de rôti de porc, dans le filet
  • 8 - 10 tranches fines de lard fumé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 326.7 mg
Białko 40.3 g
Kalorie 4019 kJ / 970.7 kcal
Tłuszcz 88 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 30.3 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...