Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de tomates confites
- 10 g de basilic frais
- 130 g de fromage frais, type St Môret®
- 100 g de mozzarella à cuire, en morceaux
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 800 g de rôti de porc, dans le filet
- 8 - 10 tranches fines de lard fumé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4019 kJ / 970.7 kcal
- Białko
- 40.3 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 88 g
- Tłuszcz nasycony
- 30.3 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 326.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Côtes de porc fermier et aubergines
1h 15 min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1h 20 min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1h 50 min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1h 30min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2h 35 min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2u. 40min
Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix
1h
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
2h
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
1 godz. 5 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15 min