![Confit de canard aux petits légumes Confit de canard aux petits légumes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e5ea5601-cc1b-4d1a-be6d-b70ec2c60670/Derivates/a8f2d020-b378-43ec-a88f-fa67d6272555.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de pain rassis
- 1 c. à café de fines herbes déshydratées
- 4 cuisses de canard confites
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 600 g de légumes variés surgelés, type poêlée paysanne
- 1 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2896 kJ / 692.5 kcal
- Białko
- 51.8 g
- Węglowodany
- 17.5 g
- Tłuszcz
- 44.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 7.8 g
- Sód
- 3682.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Jarret de porc, patate douce et poireau
35min
Rôti de bœuf, purée de pommes de terre et céleri
45min
Porc mariné, riz sauté et légumes croquants
50min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Boudin noir aux pommes façon Parmentier
1h 20min
Magret de canard, épinards et champignons
35min
Rôti de porc farci aux champignons, purée à l'ail
2h 40min
Travers de porc à la bière
1h 55min
Garbure du Béarn
1h 10min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2u. 10min