Sauté de porc au chorizo et olives vertes

Sauté de porc au chorizo et olives vertes

4.6 1.1K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    20 g
  • de chorizo coupé en rondelles (0,5 cm)
    200 g
  • d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
    600 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'ail
    2 gousses
  • de farine de blé
    30 g
  • de vin blanc
    200 g
  • d'eau
    300 g
  • d'olives vertes dénoyautées
    100 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de romarin frais effeuillée
    1 branche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 460.5 kcal / 1911.2 kJ
Białko 25.8 g
Tłuszcz 35.5 g
Węglowodany 6.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Sód 1294.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...