Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo, coupé en rondelles (0,5 cm)
- 600 g d'échine de porc, désossée et détaillée en cubes
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 30 g de farine de blé
- 200 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1911.2 kJ / 460.5 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 1294.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50 menit
Porc au caramel
45 Min
Sauté de veau au chorizo
1j
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2j 10 menit
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Rougail aux chipolatas
50 menit
Poulet basquaise
50 menit
Porc aux lentilles
1j 20 menit
Sauté de porc au cidre
1j
Rougail saucisse et riz
50 menit
Colombo de porc aux légumes
45 Min