Sauté de porc au cidre

Sauté de porc au cidre

4.7 802 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de lardons
    150 g
  • d'échalotes
    35 g
  • de carotte coupée en tronçons
    60 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de viande de porc détaillée en cubes (3 cm)
    700 g
  • de moutarde à l'ancienne
    50 g
  • d'eau
    100 g
  • de bouillon de bœuf
    1 cube
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de cidre brut fermier
    200 g
  • de pommes de terre coupées en quatre dans la longueur
    550 g
  • de champignons de Paris frais coupés en deux ou en quatre selon la grosseur
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 637 kcal / 2666 kJ
Białko 52.3 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 32.3 g
Błonnik 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...