
Wersje kompatybilne
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de noisettes décortiquées
- 700 g de céleri-rave coupé en morceaux
- 600 g d'eau
- 50 g de farine de blé
- 1 œuf battu
- 12 aiguillettes de canard
- 15 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 14 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 50 g de mascarpone
- 60 g d'échalotes coupées en deux
- 45 g de beurre
- 200 g de cidre brut
-
1
c. à soupe de fond de volaille déshydraté
lub 1 cube de bouillon de volaille déshydraté - 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 742 kcal / 3086.5 kJ
- Białko
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Węglowodany
- 23 g
- Błonnik
- 7.8 g