Volaille au riesling

Volaille au riesling

4.8 614 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'huile végétale
    10 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • suprêmes de poulet, sans peau
    4
  • de persil plat frais équeutés
    4 brins
  • d'oignon jaune coupé en deux
    100 g
  • de beurre doux
    30 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    200 g
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • de riesling
    200 g
  • d'eau
    50 g
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de farine de blé
    10 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458 kcal / 1915 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 32 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...