Joues de bœuf au cidre

4.1 187 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 120 g d'oignon coupé en deux
  • 180 g de carottes coupées en tronçons
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de lardons fumés
  • 800 g de joue de bœuf parée, coupée en morceaux
  • 10 g de beurre
  • 25 g de farine
  • 750 g de cidre brut fermier
  • 1 branche de thym frais
  • 1 feuille de laurier
  • ½ c. à café de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 441.9 mg
Białko 31.9 g
Kalorie 1593.6 kJ / 380.9 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 22.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...