Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de carottes, coupées en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 10 g de beurre
- 800 g de joue de bœuf parée, coupée en morceaux
- 25 g de farine
- 750 g de cidre brut fermier
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1671.3 kJ / 399.2 kcal
- Białko
- 44.7 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 326.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porc au caramel
45min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Rognons de veau sauce madère
20min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8 godz. 45 min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 godz. 40 min
Joues de porc au citron confit
1h 5min
Porc aux lentilles
1h 20min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min.