Urządzenia i Akcesoria
Pasta z jarmużu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
5 porcji
Składniki
-
20 g jarmużu tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części
-
20 g moreli suszonych, bez pestek (patrz wskazówka)
-
20 g orzechów włoskich, łuskanych
-
100 g serka kremowego
-
50 g jogurtu greckiego
-
½ łyżeczki miodu
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
3 g
Kalorie
489.3 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1 godz. 55 min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 min
Pasta wegetariańska
10 min
Sałatka Waldorf
15 min
Pesto z jarmużu
25 min
Carpaccio z kalarepy i jabłka z pesto pietruszkowym
25 min
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
10 min
Musztarda z gruszek
1 godz. 20 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 godz. 10 min
Sałatka jubileuszowa Agnieszki Wieczorek
25 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Surówka z jarmużem i jabłkiem
15 min