
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z jarmużem i jabłkiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół60 - 100 g
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście5 łodyżek
-
jarmużu tylko liście, pokrojonego na kawałki, bez twardych części100 g
-
jabłek, kwaśnych bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki250 g
-
jogurtu naturalnego125 g
-
miodu1 łyżka
-
oleju2 łyżki
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego2 łyżki
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
133 kcal /
558 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

JARMUŻ
11 Przepisów
Polska
Polska