Soupe de potimarron aux épices

Soupe de potimarron aux épices

4.9 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 40 g de beurre en morceaux
  • 130 g d'oignons coupés en quatre
  • 630 g de potimarron non pelé, en dés
  • 200 g de pommes de terre en dés
  • 380 g d'eau
  • 250 g de lait
  • 5 pincées de quatre-épices
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 3 c. à soupe d'oignons frits déshydratés

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 178.5 kcal / 746.7 kJ
Białko 3.7 g
Tłuszcz 8.9 g
Węglowodany 23.7 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 51.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...