Velouté carotte-panais

Velouté carotte-panais

4.3 154 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile de noisette
    15 g
  • de panais coupés en morceaux
    300 g
  • de carottes coupées en morceaux
    400 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • d'eau
    600 g
  • de noisettes torréfiées et concassées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 198 kcal / 821.5 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 13.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 507.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...