
Urządzenia i Akcesoria
Velouté carotte-panais
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
d'huile de noisette15 g
-
de panais coupés en morceaux300 g
-
de carottes coupées en morceaux400 g
-
de bouillon de légumes1 cube
-
d'eau600 g
-
de noisettes torréfiées et concassées50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
198 kcal /
821.5 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
13.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
507.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja