Velouté carotte-panais

Velouté carotte-panais

4.3 165 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 15 g d'huile de noisette
  • 300 g de panais coupés en morceaux
  • 400 g de carottes coupées en morceaux
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 600 g d'eau
  • 50 g de noisettes torréfiées et concassées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 507.5 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 821.5 kJ / 198 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 13.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...