
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en quatre80 g
-
d'huile d'olive1 c. à soupe
-
de beurre20 g
-
de potimarron épépiné et coupé en morceaux800 g
-
de châtaignes cuites et pelées coupées en deux250 g
-
de curry en poudre½ c. à café
-
de bouillon de volaille600 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.100 g
-
de gorgonzola60 g
-
huile de noisette (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
363 kcal /
1518 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja