
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de chou-fleur au curry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
8 portions
Składniki
-
de chou-fleur détaillé en bouquets800 g
-
d'eau400 g
-
de lait300 g
-
cube de bouillon de légumes1
-
de crème fraîche50 g
-
de curry en poudre1 c. à café
-
de sel2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
71.4 kcal /
298.8 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
90.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja