
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de butternut, carottes et poireaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
d'ail2 gousses
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de sel2 c. à café
-
de carottes coupées en tronçons600 g
-
de blancs de poireau coupés en tronçons200 g
-
de courge butternut coupée en morceaux600 g
-
de bouillon de légumes2 cubes
-
d'eau1000 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
241.5 kcal /
1001.5 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
16.7 g
Węglowodany
17.7 g
Błonnik
5.7 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Sód
1328.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le Friend en automne
10 Przepisów
Francja
Francja