
Urządzenia i Akcesoria
Kapusta zasmażana
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
3 porcje
Składniki
-
40 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
300 g kapusty kiszonej odsączonej z zalewy
-
775 g wody
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
-
75 g boczku wędzonego, bez skóry i kości pokrojonego w 1 cm kostkę
-
15 g oleju
-
10 g mąki pszennej
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki kminku, mielonego
-
1 łyżka koperku, świeżego posiekanego (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
185 kcal /
774 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
15.1 g
Węglowodany
8.7 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
846.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska