
Urządzenia i Akcesoria
Kapusta czerwona na ciepło
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
czerwonej kapusty pokrojonej na kawałki500 g
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
oleju20 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki150 g
-
wody150 g
-
przyprawy uniwersalnej, wykonanej w TM1 łyżka
-
soli1 łyżeczka
-
ziarna ziela angielskiego3
-
liście laurowe, suszone2
-
cukru1 łyżeczka
-
pieprz czarny, mielony do smaku
-
soku z cytryny, świeżo wyciśniętego20 g
-
masła30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
179.5 kcal /
751.2 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
20.2 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Sód
620.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska