KUCHNIA POLSKA

11 Przepisy/-ów

Tradycyjne specjały - zupy, potrawy mięsne i dodatki, które zadowolą każde podniebienie. Pierwsza odsłona to najbardziej poszukiwane przepisy, dostosowane do przygotowania w urządzeniu Thermomix®. Bigos, kotlety mielone, a może kopytka? Smacznego!

Rosół drobiowy

Rosół drobiowy

3.7

2godz. 15min

Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

4.8

13godz. 30min

Zupa ogórkowa

Zupa ogórkowa

4.6

30min

Kotlety mielone

Kotlety mielone

4.7

30min

Kopytka

Kopytka

4.6

40min

Schab duszony w sosie

Schab duszony w sosie

4.3

50min

Bigos

Bigos

4.9

1godz. 30min

Kapusta zasmażana

Kapusta zasmażana

4.5

1godz. 35min

Kluski śląskie

Kluski śląskie

3.7

30min

Racuchy z jabłkami

Racuchy z jabłkami

4.9

35min

Zupa szczawiowa

Zupa szczawiowa

4.4

35min