
Urządzenia i Akcesoria
Łazanki
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
kapusty kiszonej600 g
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
oleju10 g
-
pieczarek przekrojonych na pół250 g
-
kostek boczku150 - 200 g
-
wody600 g
-
koncentratu pomidorowego20 - 30 g
-
liście laurowe, suszone2
-
owoce jałowca3
-
kminku¼ - ½ łyżeczki
-
majeranku, suszonego½ - 1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
makaronu, suchego typu łazanki320 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
557.6 kcal /
2333 kJ
Białko
19.7 g
Tłuszcz
21.5 g
Węglowodany
72.2 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Sód
1889.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

CODZIENNE OBIADY
10 Przepisów
Polska
Polska