
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z kiszonej kapusty
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
250 g kapusty kiszonej odsączonej z zalewy
-
150 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
40 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
30 - 40 g cebuli przekrojonej na pół
-
15 g oliwy z oliwek
-
1 płaska łyżeczka cukru (opcjonalnie)
-
2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
72.3 kcal /
302.5 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
420.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska