
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z kiszonej kapusty
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 porcje
Składniki
-
kapusty kiszonej odsączonej z zalewy250 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki150 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki40 g
-
cebuli przekrojonej na pół30 - 40 g
-
oliwy z oliwek15 g
-
cukru (opcjonalnie)1 płaska łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego2 szczypty
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
72.3 kcal /
302.5 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
9.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
420.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA POLSKA
11 Przepisów
Polska
Polska