Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina

Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina

4.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

  • ½ spicchio di aglio
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 50 g di carota pelata e a pezzi
  • 40 g di sedano a pezzi
  • 50 g di burro a pezzi + q.b.
  • 530 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
  • ½ cucchiaino di sale
  • 250 g di cavolo nero a listarelle
  • 2 panini a fette
  • 130 g di Fontina a tocchetti

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 556.8 kcal / 2329.3 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 39.7 g
Węglowodany 30.8 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 21.4 g
Sód 1122.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...