Zuppa di cavolo, porri e ceci
TM6

Zuppa di cavolo, porri e ceci

4.5 (16 ocen)

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di porro a pezzi
  • 100 g di pomodori perino a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati
  • 500 g di acqua
  • 30 g di dado per brodo vegetale
    lub 1 dado per brodo
  • fette di pane bruschettate, q.b. per servire

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1546.6 kJ / 369.7 kcal
Białko
18.1 g
Węglowodany
41.3 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Błonnik
11.5 g
Sód
579.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy