Zuppa di cavolo, porri e ceci

Zuppa di cavolo, porri e ceci

4.7 50 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 60 g di porro a pezzi
  • 100 g di pomodori perino a pezzi
  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cavolo verza tagliato a listarelle
  • 250 g di ceci in scatola sgocciolati
  • 500 g di acqua
  • 30 g di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo
  • fette di pane bruschettate, q.b. per servire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 579.2 mg
Białko 18.1 g
Kalorie 1546.6 kJ / 369.7 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...