Zuppa di cavolo, porri e ceci

Zuppa di cavolo, porri e ceci

4.6 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    40 g
  • di porro a pezzi
    60 g
  • di pomodori perino a pezzi
    100 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
  • di cavolo verza tagliato a listarelle
    200 g
  • di ceci in scatola sgocciolati
    250 g
  • di acqua
    500 g
  • di dado per brodo vegetale
    30 g
    1 dado per brodo
  • fette di pane bruschettate, q.b. per servire

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 369.7 kcal / 1546.6 kJ
Białko 18.1 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 11.5 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 579.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...