Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola

Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola

4.3 120 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla rossa a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cavolo cappuccio viola, a listarelle
    150 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiaini
  • di Gorgonzola a pezzi
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 474.3 kcal / 1983.8 kJ
Białko 13.4 g
Tłuszcz 18.1 g
Węglowodany 66.4 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 243.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...