Risotto viola al radicchio e scamorza

Risotto viola al radicchio e scamorza

4.6 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di scamorza affumicata a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di scalogno a metà
    15 g
  • radicchio rosso a listarelle sottili
    75 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
    160 g
  • di vino rosso
    50 g
  • di acqua
    400 g
  • dado per brodo vegetale
    ½
  • di burro freddo a pezzi
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 554 kcal / 2318 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 65.7 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...