Risotto brie e asparagi

Risotto brie e asparagi

4.0 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di cipolla
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 700 - 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 200 g di asparagi puliti e a tocchetti
  • 100 g di Brie a tocchetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 740.5 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 1895.4 kJ / 453 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 25 g
Węglowodany 65.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...