Risotto con crema di asparagi
TM5 TM6

Risotto con crema di asparagi

4.7 (441 ocen)

Składniki

  • 1350 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 350 g di asparagi verdi puliti
  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di mascarpone
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 scalogno in quarti
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17-18 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2623 kJ / 627 kcal
Białko
14.3 g
Węglowodany
67.5 g
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
2.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy