Risotto asparagi e fragole

Risotto asparagi e fragole

3.8 109 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 120 g di fragole pulite e in quarti
  • 120 g di vino bianco
  • 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso Carnaroli
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.5 g
Kalorie 1966 kJ / 470 kcal
Tłuszcz 15.7 g
Błonnik 3.8 g
Węglowodany 70.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...