Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di fragole, pulite e in quarti
- 120 g di vino bianco
- 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 70.8 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Orzotto al radicchio rosso
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto con crema di asparagi
50min