
Urządzenia i Akcesoria
Risotto radicchio, speck e taleggio
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di cipolla a pezzi50 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
radicchio rosso a listarelle100 g
-
di speck a cubetti o listarelle100 g
-
di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)320 g
-
di vino rosso50 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di Taleggio a pezzetti100 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
526 kcal /
2200 kJ
Białko
14.6 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
66.7 g
Błonnik
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ogni giorno un colore
10 Przepisów
Włochy
Włochy