Risotto radicchio, speck e taleggio

Risotto radicchio, speck e taleggio

4.7 855 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • radicchio rosso a listarelle
    100 g
  • di speck a cubetti o listarelle
    100 g
  • di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
    320 g
  • di vino rosso
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino colmo di dado Bimby per brodo di carne
  • di Taleggio a pezzetti
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 526 kcal / 2200 kJ
Białko 14.6 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 66.7 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...