Risotto radicchio e salsiccia

Risotto radicchio e salsiccia

4.4 274 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • scalogno a metà
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di salsiccia spellata e sbriciolata
    150 g
  • radicchio a listarelle
    100 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di acqua calda
    800 g
  • di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 498.8 kcal / 2086.8 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 64.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 638.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...