Risotto radicchio e salsiccia

Risotto radicchio e salsiccia

4.4 276 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di salsiccia spellata e sbriciolata
  • 100 g radicchio a listarelle
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
  • ½ cucchiaino di sale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 638.9 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 2086.8 kJ / 498.8 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 64.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...