Urządzenia i Akcesoria
Southern-style pork and bean casserole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
brown onion cut into quarters½
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pork tenderloin all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)130 g
-
diced bacon80 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika1 tsp
-
chilli powder½ tsp
-
canned chopped tomatoes200 g
-
canned cannellini beans rinsed and drained150 g
-
canned kidney beans rinsed and drained150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
English mustard1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
water100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 tbsp
-
natural yoghurt to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
690.8 mg
Białko
30.4 g
Kalorie
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Tłuszcz
29.9 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork with black bean sauce
30 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Hunters' stew
1 godz.
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Creamy coconut chicken curry
30 min