Urządzenia i Akcesoria
Beef and potato massaman curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
frozen green beans cut into bite-size pieces (see Tips)200 g
-
canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
peanut oil40 g
-
brown onion cut into halves1
-
Massaman curry paste200 g
-
gravy beef cut into cubes (4 cm)700 g
-
coconut cream270 g
-
cardamom pod bruised4
-
potatoes cut into cubes (4-5 cm)400 g
-
roasted unsalted peanuts70 g
-
fish sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3232.2 mg
Białko
57 g
Kalorie
3732.8 kJ /
888.8 kcal
Tłuszcz
53.3 g
Błonnik
17.6 g
Tłuszcz nasycony
20.5 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and cashews
55 min
Bolognese sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Quick massaman beef curry
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Thai red chicken curry
30 min