Urządzenia i Akcesoria
Beef cobbler with polenta dumplings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Cheese and polenta dumplings
-
extra virgin olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
polenta190 g
-
self-raising flour80 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder1 tsp
-
full cream milk100 g
-
egg1
Beef cobbler
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
beef mince500 g
-
raw sugar1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water100 g
-
tomato paste1 tbsp
-
canned black beans drained and rinsed400 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1406.7 mg
Białko
65.5 g
Kalorie
4212.2 kJ /
1002.9 kcal
Tłuszcz
47.3 g
Błonnik
14.7 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Beef and potato massaman curry
2 godz. 10 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Apricot chicken risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Classic meatloaf
1 godz. 35 min