Urządzenia i Akcesoria
Beef cobbler with polenta dumplings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Cheese and polenta dumplings
-
extra virgin olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
polenta190 g
-
self-raising flour80 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder1 tsp
-
full cream milk100 g
-
egg1
Beef cobbler
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil20 g
-
beef mince500 g
-
raw sugar1 tsp
-
paprika1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper to taste¼ - ½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water100 g
-
tomato paste1 tbsp
-
canned black beans drained and rinsed400 g
-
red capsicum deseeded and cut into pieces (2 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1406.7 mg
Białko
65.5 g
Kalorie
4212.2 kJ /
1002.9 kcal
Tłuszcz
47.3 g
Błonnik
14.7 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Moussaka
1 Std. 30 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Beef stroganoff
35 Min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 Std. 35 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min