
Urządzenia i Akcesoria
Beef ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
olive oil30 g
-
garlic cloves3
-
red onion cut into quarters225 g
-
celery stalks cut into pieces (approx. 3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm)180 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh sage leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
dried bay leaves2
-
dry red wine250 g
-
beef chuck steak cut into pieces (approx. 2-3 cm)1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
white sugar1 - 2 pinches
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
402.7 kcal /
1691.2 kJ
Białko
39.6 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
6.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Sód
471.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Meat stock paste
45 min
Sticky sesame chicken
40 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Lamb and feta meatballs
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min