Urządzenia i Akcesoria
Paprika chicken with sour cream sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only6 sprigs
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
sweet paprika3 tsp
-
tomato paste40 g
-
white wine100 g
-
water50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sour cream plus extra for serving100 g
-
skinless, boneless chicken thighs trimmed (optional) and cut into halves1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
427.8 mg
Białko
46.2 g
Kalorie
2324.8 kJ /
553.5 kcal
Tłuszcz
39 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
15.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Plaited pork pie
40 min
Spiced lamb pie
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
35 min