Urządzenia i Akcesoria
Lamb spezzatino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves only1 sprig
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
rindless bacon rasher cut into cubes (3 cm)70 g
-
lamb neck fillet cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper750 g
-
carrots cut into slices (1-2 cm)2
-
celery stalks cut into slices (1-2 cm)2
-
Meat stock paste or Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
823.7 mg
Białko
43.9 g
Kalorie
2064 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
10.7 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken cacciatore
50 min
Beef stroganoff
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef "Burgundy"
40 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min