Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Białko
- 43.9 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 823.7 mg
Alternatywne przepisy
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Beef spezzatino
1h 45min
Southern-style pork and bean casserole
40min
Beef ragu
1h 25min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Chicken cacciatore
50min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Beef "Burgundy"
40min
Chorizo and chicken pasta
50min