Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g rindless bacon rasher, cut into cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut into pieces (4 cm), seasoned with ¼ tsp salt and ½ tsp ground black pepper
- 2 carrots, cut into slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut into slices (1-2 cm)
- 2 tbsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2064 kJ / 491.4 kcal
- Białko
- 43.9 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 10.7 g
- Sód
- 823.7 mg
Alternatywne przepisy
Sausage ragu with orecchiette
1h
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Beef stroganoff
35min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef spezzatino
1h 45min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Beef ragu
1h 25min