Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella, cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2584 kJ / 615.2 kcal
- Białko
- 63.5 g
- Węglowodany
- 54.6 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 380.2 mg
Alternatywne przepisy
Red pesto chicken salad
35min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Chicken and pesto risoni
35min
Sour cream and chicken enchiladas
1 Std. 10 Min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 dk
Paprika chicken with sour cream sauce
1小时 15 分钟
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 dk