Urządzenia i Akcesoria
Caprese hasselback chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
boiling water1400 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
dried risoni pasta250 g
-
chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)4
-
semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)18 - 20
-
fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves100 g
-
ground black pepper to season
-
basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)2 tbsp
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)2 bunches
-
cherry tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
380.2 mg
Białko
63.5 g
Kalorie
2584 kJ /
615.2 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
54.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Beef stroganoff
35 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 min
Chicken pesto pasta
30 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min