
Urządzenia i Akcesoria
Beef stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
butter30 g
-
ground paprika1 tbsp
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
beef fillet cut into strips (6 x 2 cm)700 g
-
salt to taste1 pinch
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
cornflour1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream120 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
446.6 kcal /
1875.8 kJ
Białko
42.3 g
Tłuszcz
26.9 g
Węglowodany
7.2 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Sód
493.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken cacciatore
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Beef "Burgundy"
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min