Urządzenia i Akcesoria
Beef stroganoff
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
butter30 g
-
ground paprika1 tbsp
-
ground cayenne pepper to taste1 pinch
-
beef fillet cut into strips (6 x 2 cm)700 g
-
salt to taste1 pinch
-
button mushrooms cut into quarters200 g
-
tomato paste50 g
-
white wine100 g
-
Meat stock paste (see Tips)1 tbsp
-
cornflour1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sour cream120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
493.3 mg
Białko
42.3 g
Kalorie
1875.8 kJ /
446.6 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
7.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chicken and cashews
55 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Apricot chicken risotto
30 min
Creamy coconut chicken curry
30 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min