Caprese hasselback chicken

Caprese hasselback chicken

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • boiling water
    1150 g
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • dried risoni pasta
    130 g
  • chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
    2
  • semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
    9 - 10
  • fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
    50 g
  • ground black pepper to season
  • basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
    1 tbsp
  • asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
    1 bunch
  • cherry tomatoes
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 707.3 kcal / 2959.4 kJ
Białko 54.5 g
Tłuszcz 27.8 g
Węglowodany 59.7 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Sód 1004.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...