Sour cream and chicken enchiladas

Sour cream and chicken enchiladas

4.4 911 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • water
    700 g
  • skinless chicken breast fillets (approx. 800 g), cut into strips (5 x 1 cm)
    3
  • olive oil for greasing
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
  • spring onions/shallots trimmed and cut into pieces
    2
  • long red chilli deseeded if preferred
    1
  • garlic cloves
    2
  • red onion
    ¼
  • tomato
    ½
  • red capsicum deseeded and cut into pieces
    ½
  • sea salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • pitted black olives sliced
    70 g
  • sour cream
    250 g
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • tortillas
    10
  • canned chopped tomatoes
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 552 kcal / 2319 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 33.6 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 19.2 g
Sód 801.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...