
Urządzenia i Akcesoria
Sour cream and chicken enchiladas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water700 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 800 g), cut into strips (5 x 1 cm)3
-
olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
red onion¼
-
tomato½
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
pitted black olives sliced70 g
-
sour cream250 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
tortillas10
-
canned chopped tomatoes400 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
552 kcal /
2319 kJ
Białko
43 g
Tłuszcz
33.6 g
Węglowodany
17.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Sód
801.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pastitsio
1 godz. 30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Meatball subs
55 min
Apricot chicken risotto
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Mexican stack
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min