Urządzenia i Akcesoria
Sour cream and chicken enchiladas
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water700 g
-
skinless chicken breast fillets (approx. 800 g), cut into strips (5 x 1 cm)3
-
olive oil for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
garlic cloves2
-
red onion¼
-
tomato½
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
pitted black olives sliced70 g
-
sour cream250 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
tortillas10
-
canned chopped tomatoes400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
801.1 mg
Białko
43 g
Kalorie
2319 kJ /
552 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
17.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Mexican stack
45 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40 min
Sticky sesame chicken
40 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min