Urządzenia i Akcesoria
Sticky sesame chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil for brushing
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm - see Tips)800 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
carrots (approx. 180 g), cut into thin slices (5 mm)2
-
sugar snap peas trimmed100 g
-
egg1
-
cornflour (see Tips)3 tbsp
-
paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves2
-
rice wine vinegar30 g
-
honey60 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (see Tips)60 g
-
brown sugar30 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
sesame seeds20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2303.9 mg
Białko
45.9 g
Kalorie
2983.8 kJ /
710.4 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
85.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Beef stroganoff
35 min
Sweet and sour pork
40 min
Plaited pork pie
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Creamy coconut chicken curry
30 min