Urządzenia i Akcesoria
Sticky sesame chicken
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
olive oil for brushing
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm - see Tips)800 g
-
jasmine rice250 g
-
water1000 g
-
salt2 tsp
-
carrots (approx. 180 g), cut into thin slices (5 mm)2
-
sugar snap peas trimmed100 g
-
egg1
-
cornflour (see Tips)3 tbsp
-
paprika2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves2
-
rice wine vinegar30 g
-
honey60 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (see Tips)60 g
-
brown sugar30 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
sesame seeds20 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices, for garnishing2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2303.9 mg
Białko
45.9 g
Kalorie
2983.8 kJ /
710.4 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
85.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Sweet and sour pork
40 min
Plaited pork pie
40 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Meatball subs
55 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min