Paprika chicken with creamy paprika sauce
TM6 TM5 TM31

Paprika chicken with creamy paprika sauce

4.1 (316 ocen)

Składniki

  • 200 - 300 g basmati rice
  • 1000 g water
  • 200 g fresh green beans, tops and tails removed
  • 150 g pumpkin flesh, cut into thin slices (5 mm)
  • 1 - 2 zucchinis (approx. 200 g), cut into thin slices (5 mm)
  • 1 - 2 carrots (approx. 150 g), cut into thin slices (5 mm)
  • 600 - 700 g skinless chicken breast fillets, cut into slices (2 cm)
  • 1 - 2 pinches herb salt, to taste
  • ½ tsp garlic powder
  • 1 ½ - 2 tsp smoked paprika
  • 1 tbsp ghee
  • 60 g raw cashews
  • 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt, for seasoning
  • freshly ground pepper, for seasoning

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1782 kJ / 424.2 kcal
Białko
32.7 g
Węglowodany
46.6 g
Tłuszcz
10.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
4.2 g
Sód
400.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy