Urządzenia i Akcesoria
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Chicken and potatoes
-
garlic clove1
-
olive oil40 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
ground sweet paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dried oregano1 tsp
-
chicken tenderloins (see Tips)500 - 600 g
-
hot water500 g
-
new baby potatoes unpeeled and cut into quarters400 - 500 g
-
pickled capers2 tbsp
-
prosciutto cut into bite-size pieces100 g
Salad with buttermilk dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
buttermilk100 g
-
pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves2
-
mayonnaise (see Tips)100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
baby cos lettuce trimmed and cut into wedges1 - 2
-
Parmesan cheese shaved, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2869.8 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
3752.8 kJ /
893.5 kcal
Tłuszcz
59 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Pork meatballs with couscous
50 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min