Chicken picadillo cups
TM6 TM5 TM31

Chicken picadillo cups

4.4 (54 oceny)

Składniki

  • 200 g tasty cheddar cheese, cut into cubes (3-4 cm)
  • 500 g water
  • 650 - 750 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3-4 cm)
  • ½ tsp ground black pepper
  • ½ tsp salt
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 2 - 3 fresh chillies, trimmed and deseeded if preferred
  • 2 tsp ground coriander
  • 2 tsp ground cumin
  • 40 g oil
  • 1 tomato, cut into quarters
  • 50 g tomato paste
  • 50 g raisins
  • 100 g pimento stuffed olives
  • olive oil spray, for greasing
  • 18 mini tortillas
  • 150 g sour cream, to serve
  • 4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only
  • ¼ iceberg lettuce, shredded

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3546.1 kJ / 844.3 kcal
Białko
41.9 g
Węglowodany
61.6 g
Tłuszcz
47.1 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Błonnik
6.6 g
Sód
1955 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy