Urządzenia i Akcesoria
Chicken picadillo cups
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
tasty cheddar cheese cut into cubes (3-4 cm)200 g
-
water500 g
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3-4 cm)650 - 750 g
-
ground black pepper½ tsp
-
salt½ tsp
-
brown onion cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
fresh chillies trimmed and deseeded if preferred2 - 3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
oil40 g
-
tomato cut into quarters1
-
tomato paste50 g
-
raisins50 g
-
pimento stuffed olives100 g
-
olive oil spray for greasing
-
mini tortillas18
-
sour cream to serve150 g
-
fresh coriander leaves only4 - 5 sprigs
-
iceberg lettuce shredded¼
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1955 mg
Białko
41.9 g
Kalorie
3546.1 kJ /
844.3 kcal
Tłuszcz
47.1 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
19.1 g
Węglowodany
61.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Beef ragu
1u. 25min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1u. 15min
Thai chicken wraps
40min
Korean barbecue chicken with rice
45min
Sticky chicken
24u. 35min
Asian chicken noodle salad
45min
Tortellini in Tomato Cream Sauce
1u.
Meatballs in red pepper sauce
30min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Quick turkey taco bowl
15min
Sour cream and chicken enchiladas
1u. 10min