Urządzenia i Akcesoria
Red pesto chicken salad (Skinnymixers)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Red pesto
-
semi sun-dried tomatoes85 g
-
macadamia nuts (see Tips)25 g
-
olive oil20 g
-
Parmesan cheese (see Tips)15 g
-
garlic clove1
-
roasted whole red pepper strips15 g
-
tomato paste1 tsp
-
fresh basil leaves only10 - 20 g
-
pitted Kalamata olives (optional)10 g
-
Greek-style natural yoghurt (see Tips)30 g
-
balsamic vinegar2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt1 tsp
Salad
-
baby red potatoes cut into thick slices (1 cm - see Tips)500 g
-
chicken breast fillet cut into cubes (approx. 3 cm)500 - 700 g
-
water500 g
-
fresh baby spinach60 g
-
macadamia nuts chopped, to serve20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.6 mg
Białko
31.9 g
Kalorie
1352.1 kJ /
321.9 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Sticky sesame chicken
40min
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45min
Sticky chicken
24h 35min
Quick turkey taco bowl
15min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Caprese hasselback chicken
40min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Chicken and spinach enchiladas
40min